Партньорка програма за търговци на едро

за търговци на едро

Партньорска програма на дрескод.бг за търговци на едро.

Вие сте собственик на магазин за бельо, магазин за дрехи или каквото и да е друго и искате да допълните каталога си с нашите продукти, вече може да го направите без значение в кой град на страната се намирате. 

Възползвайте се от нашето предложение за покупка на едро на стоките на dreskod.bg 

Поръчка на едро може да направите както през сайта, така и през всички канали за комуникация на нашият магазин: мейл, телефон, контактна форма или през фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/dreskodonline 

Условието е да поръчате цял пакет от който и да е продукт в сайта, като всеки от продуктите се продава в различна разфасовка, най-често бройката е 6 или 12 броя в пакет с различни номера според серията. 

За собствениците на онлайн магазини, можем да предоставим и XML или CSV файл за синхронизация с нашата складова наличност с описание, снимка, цена. Както и да предоставим дропшипинг (dropshipping) услуга, ако искате даден продукт да се достави директно от нас на вашия клиент. 

Отстъпките които даваме са както следва:

  • -15% отстъпка при първа поръчка
  • -20% отстъпка за всяка следваща поръчка на едро 
Доставката за всички търговци на едро е ИЗЦЯЛО ЗА НАША СМЕТКА, а договорените крайни цени са с ДДС и фактура от наша страна.