Видове сутиени и съвети за правилен избор

Видове сутиени и съвети за правилен избор

     Повечето жени имат любовно-омразна връзка със своите сутиени. Колкото и да мразите техните боцкания и пробождания, просто не можете без повдигането и тяхната подкрепа. Хубавото е, че след като разберете какъв стил, размер и вид е подходящ за вас, това може значително да промени качеството ви на живот. Правилния сутиен може магически да подобри външния вид на вашето облекло, докато грешният може да развали цялата ви визия. Ето защо жените трябва да са добре запознати с различните видове сутиени и тоалетите с които вървят.

     Що се отнася до параметрите на сутиените, те могат да бъдат разделени на няколко вида – с подплънки, без подплънки, плътни, от дантела, мека чашка, втора кожа, както и различни според закопчаването. Говорейки за формата на деколтето, сутиените могат да бъдат категоризирани в стил "мило деколте", дълбоко деколте или балконет.

     Въз основа на горните параметри, нека да разгледаме някои от най-добрите видове сутиени, предлагани в dreskod.bg . Тук сме изброили 4 вида сутиени за жени, които можете да намерите в каталога на ДРЕСКОД.

     Сутиен с повдигащи подпкънки повдига гърдите ви и ги притиска по-близо, като ви дава много изпъкнало деколте. Сутиените с пуш-ъп обикновено имат чашки с банели за леко повдигане. Те имат ъглова подплата, която драстично променя формата и вида на гърдите ви. Според размера на подплънката, можете да изберете количеството драма, от което се нуждаете!

     Сутиенът без презрамки до голяма степен се обяснва какъв е само с името си. Този стил може да се носи без презрамки. Обикновено е с чашки с банели и вътрешна силиконова подплата по краищата, която предотвратява изплъзване на сутиена. Те работят най-добре под тоалети без презрамки и с открити рамене.

     Сутиен балконет може да се разпознае по широките презрамки. Името произлиза от думата „балкон“, която много наподобява деколтето, което се създава от широки презрамки. Този стил сутиен работи най-добре за широки деколтета.

     Сутиен от дантела, това е може би най-сексапилният стил сутиен на пазара. Това е идеалният избор за меден месец или онези специални нощи. Изработен от изящна дантелена материя, този сутиен ви позволява да разгърнете вътрешната си див. Той подобрява външния ви вид дискретно, за да зашеметите партньора си.

     За да е пълна идилията съчетайте с правилното долно бельо и завършете аутфита си.
Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.