мъжки боксерки

Тенденции в мъжките боксерки

     Тенденциите идват и си отиват,  модата се променя, но една категория мъжка мода остава непроменена, мъжкото бельо. Въпреки че трудно можем да изберем друго освен боксерки и  слипове, има някои впечатляващи нововъведения както в материята, така и в кройката. От комфортно облекло за плаж  до дишащо облекло за активен живот, никога не е имало по-добро време да изберете долните си гащи така че, да сте сигурно че ви е осигурен най-добрия комфорт за ежедневния ви начин на живот.

     За да ви помогнем да се ориентирате в безкрайните предложения на пазара, ние разделяме видовете бельо, с които съвременните модерни мъже трябва да се. Най-класическият силует на бельото, а може би и най-популярният това са боксерките.  Предлагат се в набор от различни височини и вариации, те осигуряват необходимото покритие и оптимална опора, като същевременно оставят краката открити, за да осигурят комфорт и лесна мобилност. Изберете класическите боксерки с плътна по крака кройка, ако искате да усещате бельото си през цялото време, или по-широките кройки за повече свобода в краката, повече въздух и удобство. Боксерките с ниска талия за тези, които предпочитат усещането за по-близо до тялото, или спортния слип без страни, за да постигнете максималната атлетична мобилност.

     Въпреки че слиповете могат да служат като основа на мъжкото бельо, много мъже предпочитат боксерки, стил, който се спуска надолу по крака и стига до средата на бедрото. Те са чудесни за мъж, който иска повече покрита част от краката или по време на тренировки. Подобно на слиповете, те се предлагат във варианти като изрязан стил или удължена стегната версия. И накрая, но не на последно място, има класическите по-свободни боксерки – идеални за излежаване или за мъж, който просто предпочита малко повече свобода. Вижте някои от любимите ни модерни стилове бельо, за да се окажете добре екипирани и готови за всеки повод.

Добрата комбинация между мъжките боксерки и дамско бельо на половинката пък, винаги може да ви помогне да направите края на вечерта още по очаквам и желан.

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.